Edicte Ajuntament de Ripollet, Barcelona (convocatòria 2018 per a la sol·licitud i atorgament d’assignacions econòmiques per a la contractació de persones en situació laboral de desocupació, microempreses i autoocupació)

El Patronat Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Ripollet amb l’objecte d’incentivar la contractació de persones en situació laboral de desocupació i fomentar la constitució de noves activitats econòmiques en el territori amb la creació de microempreses i autoocupació impulsades per persones emprenedores té la voluntat d’establir una línia d’assignacions econòmiques públiques, sota la forma de subvenció, per al foment de l’ocupació i la consolidació del teixit empresarial, comercial i social del municipi.

Edicte Ajuntament Ripollet

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.